April 27, 2024

Sobota Surfing, 5. mája 2018

Hola, Sabado!
¡Y Feliz Cinco de Mayo! ??

Milujem cestovať a “dostať outta dodge,” tak, aby som hovoril, aj keď je to len preto, aby som sa dostal z mesta na pár dní na návštevu mojich zákonov, ako sme urobili minulý víkend. Je to dobré pre zmenu scenérie a zlomiť vaše rutiny na trochu. A potom to tiež robí návrat na tie pohodlné rutiny všetky sladšie, keď sa vrátite domov, ya viete?

REKLAMA

Tento víkend … Oh, dobré ráno, Mimochodom! Som len rachot, lol! Mal som skoro na kávu a je to kopať.

Každopádne, čo hovorím …?

Oh, jo, cestovanie. Rád by som bol chlapec v Punta de Mita dnes, možno chytiť niekoľko vĺn na Sayulita, ale najvzdialenejšie mám v úmysle ísť tento víkend je k záhradníckeho obchodu po ulici, aby zistil, či majú akékoľvek byliny na rastliny v hrnci I Druhý deň chytil z homesolds.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Čo ma vezme na inú vec, ktorú som dnes naplánoval – dobré čistenie na jar. Nechcem to urobiť, ale musí sa to urobiť.

Dúfajme, že to čoskoro budú domáce byliny pre niektoré chybné pokrmy v lete.
Hovorí o homegoods, nie je to, že meranie pohára s modrou mačiatou v hornej fotografii vyzerajú ako niečo anthropolgie by predával za 45 dolárov?

Hádajte, kto ho našiel na homesgoods za 7,99 dolárov. Yup, toto dievča.

Podľa Sir Johna (môjho ducha Animal a Beyoncé’s Make-up umelec), to je to, čo potrebujete, aby tak urobil, že vaša krémová červenavka vyzerá ako koža.

Tento spisovateľ neúmyselne roztrhol jej riasy a absolútne cítim jej bolesť. Tu je spôsob, ako ich vyrástla späť.

Keď premýšľate o tom, čo dostať Mama pre Deň matiek, zvážili by ste, aby ste si venovali mikinu 1,400 Gucci? $ 86 pitie okuliarov? $ 310 jedno-kus plavky?! Ak áno, potom sa pozrite sa na túto cez-The-The-The The The The The The The The The The The The The The The The The Day Gift Guide – podľa Wall Street Journal, tak náhodný!

Ooh, vidím pár krémových červev, ktoré chcem vyskúšať na tomto zozname celebrity obľúbené drogérie červenať.

Potrebujem, aby revlon palica červenala v mojom živote, stat.

Podľa New Yorku Dermatológa Dr. Rachel Nazaristom, vo všeobecnosti existujú len dva typy akné, zápalové (červené, bolestivé cysty) a nezápalové (Whiteheads a Blackheads), a tu je to, ako vyvíja liečebný plán pacienta.

Oh, a hovoriť o liečbe akné, ľudia robili veľa povrchných vecí späť v deň, vrátane s použitím ortuti, kyanidu a kravského hovoru aplikovaného na tvári.

Zdá sa, že títo slávne “80-tyčinky odvolacie produkty odolali skúšku času a dnes sú dnes milovaní.

Strávil som asi 30 minút, aby som robil svoj vlastný make-up pre môj senior portrét (čo bol dlhý čas, späť v deň), takže rekvizity na túto 18-ročnú strednú školu senior, ktorý strávil štyri hodiny maľovaním tváre pre jeho senior pics. Kevin Kodra, who also works as a makeup artist on the side, used lots of creams to create his bronzed, glowing look.

The artistry in this took my breath away. I could never pull off these extra-long nails (figuratively) and bejeweled embellishments because I can barely type if my nails are a millimeter too long, so I’m wondering how the ladies who wear extra OTT styles get anything done! — but hey, if you can function with talons, a lot more power to ya!

Perfumes eventually expire after exposure to oxygen, light and bacteria, but there’s a small but growing niche of perfume merchants who sell vintage perfumes as if they’re fine wines.

If I play my cards ideal and get my errands done, I’d also like to stop by the library to get hold of a new book, because reading is fundamental! Are you reading anything good ideal meow?

REKLAMA

Happy Cinco de Mayo, babe. Čoskoro sa s vami porozprávajte.

Váš priateľský sektorový závislý,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.