October 24, 2024
Uncategorized

Leto starostlivosti o pleť: Son & Park Beauty Water

Je to leto starostlivosti o pleť (a Son & Park Beauty Water)
WOW, Krása voda vonia ako produkt šialeného géniálneho mixológovi, ktorý strávil roky crafting špeciálnym zamyslením s šupkou exotického, prehistorického citrusového ovocia, ktorý sa nachádza len v tajnej doline stratenej civilizácii pred.

Ak by to bol nápoj, nalial by som ho nad ľadom na horúcich popoludní, Sip to na mojom stole a zavolajte to “Mama je špeciálna omáčka.” LOL!

REKLAMA

Prvá zastávka v lete výlet na starostlivosť o pleť je krása voda zo strany Syna & Park ($ 30).

Spôsob, akým ľudia rave o toner tejto kórejskej značky na webovej stránke Sephora znie to ako zázrak vo fľaši. Je to exfoliator pre väčšinu typov pleti (normálne, mastnoty, combo, suché a citlivé), a má minimalizovať nudnosť, suchosť a nerovnomernú textúru.

Syn & Park Beauty Water
Zoznam zložiek je dosť dlhý, ale na zozname vidím veľa rastlinných extraktov. Štvrtá položka dole, Hamamelis Virginiana voda, je bežne známa ako čarodejnica Hazel Water, a tu je zábavná skutočnosť, že: Čarodejnica Hazel je jedným z veľmi málo produktov, ktoré sú schválené skutočnými čarodejnicami * a * FDA schválené.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Krása voda: Zložky
Voda, Rose Damascena Flower Water, Citrus Aurantium Dulcis oranžový ovocný extrakt, Hamamelis Virginiana voda, butylénglykol, propándiol PEG-7 kaprylové / kaprinové glyceridy, alkohol denat, xylitol, fenoxyetanol, decyl glukozid, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, PPG 26-buthe-26, chlorid sodný, citrát sodný, kyselina citrónová, citrusová aurantium bergamia (bergamot) ovocný olej, OLEA EUROPEAEA (olivový) Ovocný olej, Citrus Aurantium Dulcis (oranžový) Peel, Citrus Granolis Grapefruit Peel Oil, Lavandula Angustifolia (levanduľa) ) Olej, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Gravelins Flower Olej, Lavandula Angustifolia (levanduľa) Voda, Carica Papaya (Papaya) Ovocná voda, Copafera officinalis (Balsam Copaiba) Živica, Jasminum officinale (Jasmine), Illicia Verum (ANISINE), Ovocie / Semeno Olej, Laktát sodný, PCA sodný, ARTEMISIA ABSINTHIUMOVÝ extrakt, Rose Flower Oil, propylénglykol, Thuja Occidentalis listový extrakt, Ferula Ganiflua (galbanum) živicový olej, kyselina jablčná sacharóza močovina, kyselina vínna, origanum mimoriadne \ t na listový extrakt, lavandula angustifolia (levanduľa) kvetina / list / kmeňový extrakt, melissa officinalis listový extrakt, Rosmarinus officinalis (rozmarín) listový extrakt, Salix Nigra (Willow) kôry extrakt, pelargonium gravelens extrakt, mentha rotandifolia listový extrakt, origanum vulgare listový extrakt , EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF extrakt, melaleuca alterifolia (čajový strom) listový extrakt, mentha piperita (peppermint) listový extrakt, Thymus vulgaris (tymián) listový extrakt, mentha spicata kvetinový / listový / kmeňový extrakt, benzylakohol, chlorfenen, metylparabén, dehydrooctová kyselina, Butylparabén, etylparaben, izobutylparabén, propylparaben

Podľa výberu Paula (čo je veľmi cenné miesto, BTW), čarodejnica liesková rastlina obsahuje taniny, ktoré sa líšia v závislosti od toho, akú časť rastliny sa používa. Vyššie množstvá v kôre a nižšie koncentrácie v listoch.

Rastlina obsahuje aj silný antioxidant.

Voda sa pripravuje pomocou procesu nazývaného “parná destilácia” a počas procesu sa do mixu pridávajú rôzne časti rastliny, takže neviete, akú koncentráciu tanínov sa dostanete na konci.

Destilácia parou tiež zahŕňa alkohol, takže sa dostávate do vašej čarodejnice Hazel Water.

Tak, v závislosti na tom, ktoré časti činidlá čarodejnice, ktoré sú použité, a ako sú pripravené, produkty čarodejnice môžu obsahovať vysoké množstvá tanínov a / alebo alkoholu, ktoré môžu byť pre niektorých ľudí dráždi.

Pamätám si pomocou čarodejnice Hazel na mojej super mastné dospievajúcej kože späť v deň … Ja by som dostal fľašu čarodejníckeho lieku z drogérie a pravidelne ho používam, myslím, že by to ovládanie oleja a vyschnutie mojich zitov. Tak som to predtým použil, ale bolo to takmer 30 rokov! A moja koža sa v tom čase veľa zmenila. Jediná časť mojej tváre, ktorá je mastná je teraz moja čelo. všade inde je suché.

Aplikujem Kozmetickú vodu na tvár s bavlneným podložkou ráno a večer týždenne a pol, a to fungovalo dobre na mojom mastnom čele, ale všetko pod mojimi obočiami nebol šťastný vôbec. Moja koža sa cíti tesné, suché a jednoducho smäd po tom, čo som ho použil, ako som práve strávil týždeň vo Vegas v auguste a nepijem dostatok vody.

Nie som si istý, čo reagujem na, ale hádam, že je to buď čarodejnica alebo alkohol, z ktorých obaja sa objavujú na zozname zložiek.

Ľudia sa pohybujú o tomto produkte. I’m assuming that it works better for gals and guys with oilier skin than mine. It certainly reduces the oil.

If you’re interested, the bottle is pretty huge. It’s 11.49 ounces. I bet if it worked for me, I could make it last seven or eight months.

REKLAMA

OK, let’s talk toner. What are you using at the moment (if you use one)?

Your friendlysusedstva krása,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.