April 27, 2024

Sobota Surfing, 24. augusta, 2019

Dúfam, že to funguje!
Hiya, priateľ! Dúfam, že vaša káva je silná a váš duch je svetlý na tomto krásnom stave. Ak ma potrebuješ, budem mačkou dáma v plastovom viečku, ktorá budem nosiť celý deň, takže Olalapletum č.

Hovoriť o tom …

REKLAMA

Vstúpil som do Sephora pred pár dňami, aby som sa dostal len jednu alebo dve veci z Olalaplexu a využijete zľavu vib, ale potom toto? Stalo.

Nedostal som všetky svoje výrobky. ? Nekľudil som si vlasový olej, aj keď som reeeeeeeeeeeeeeeally chcel, pretože caitya, moja obľúbená mua, hádala ma s veľkorysými vzorkami. (Ďakujem, Lady!) Takže to môžem skúsiť.

Každý hovorí o systéme Olaplexu AT-HOME No. 3 (pre-šampónové ošetrenie), č. 4 (šampón), č. 5 (kondicionér) a č Z krása nebies vyššie, a som veľmi vzrušený, že sa ich teraz snažím, pretože som v zlomovom bode v procese vyrastania mojich šesťhých.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Najväčšia výzva práve teraz (som asi osem mesiacov) je zistiť, ako sa vysporiadať s drzými, nepoddajné textúry. Zdá sa, že drôtené pramene sa zväčšujú exponenciálne, najmä na vrchole mojej hlavy, a prisahám, vyzerám ako šialený vedec! ??

Olalaplex má byť pre to život.

Ak ste vyskúšali svoje produkty, povedzte mi o svojej skúsenosti! Rád by som počul, čo si myslíte.

Veľmi zvláštne zaobchádzanie na veľmi zvláštny deň
Keď môj spolu-pilot a ja sme boli na Sephore, zaobchádzal som s ňou na malú krásu, ktorá sa jej vlastnila, aby oslávila začiatok predškolského mora. Nechajm ju vyzdvihnúť jasný balzam na pery $ od kolekcie SEPHORA, a Caitya (ktorý pracoval v tej istej sephore, pretože som bol tehotná s Connorom a vždy hovorí, že Ahoj nám) urobil Concon Celk, ktorý sa cítim mimoriadne zvláštne tým, že balenie balzam na pery v tkanive A dávať jej drobné sephora tašku, v ktorom ho nosiť.

Teraz, moja sprchová čiapka a ja sme načrtnúť čistiť skrinka, ktorú odmietam byť sužovaný. Aj keď nájdem silu pustiť veci, ktoré ma už neprinášajú radosť, vychutnávajte si váš víkend krásy čítanie …?

Kúpili by ste secondhand make-up? V Japonsku, hadičky make-up nadšencov zakúpia predbežné produkty.

Vždy som si myslel na make-up ako druh podobného brnenia, a zrejme nie som jediný, pretože táto mladá žena by každé ráno poskytlo, aby sa jej pomohli vyrovnať s smútkom straty svojho mladšieho brata.

Zdá sa, že Meghan Markle make-up umelec, Daniel Martin (je zodpovedný za jej ikonický svadobný deň vzhľad), si neuvedomil, aká veľká sa dohodala jej svadba, kým neideli za ňou v aute a videl davy.

Hovoriť o predtým použitej make-upu, urobte určité produkty, ktoré boli použité vopred, prišli s vyššími rizikami ako iné?

Ak ste ochotní čakať, Charlotte Tilbury’s Foundation má len (ha ha!) 17 000-osobných čakacích listov.

Pre môj typ nerds: adieu smalls je písmo inšpirované krivkovým chvostom!

Čínska prvá komerčne klonovaná mačka – britská krátkosrstá v angličtine, alebo “cesnak” v angličtine, bola nedávno odhalená v Pekingu.

Predtým, ako tam boli mačky na Instagram, bol fotograf Walter Chandhoha, ktorý si myslel, že je to krstný otec mačacieho fotografie.

5 science-backed skin care products that are trending on Instagram right now…

Here are many, many pictures of cats, including two wrapped up in sushi rolls (THE BEST).

Speaking of Olaplex, a jury ruled earlier this month that L’Oréal was guilty of trade-secret theft, patent infringement and breach of contract with Olaplex. L’Oréal was ordered to pay Olaplex — a startup based on the research of two university of California, Santa Barbara (UCSB) chemists — more than $22 million for each of the first two offenses, and close to $47 million for the third (!).

Why was this so amusing? LOL!

Heck, yeah, I’d watch it.

Next level your crayon game.

I would do this in a heartbeat with Coy-Coy.

Me and this cat in our plastic shower caps = twinsies.

REKLAMA

Stay kind and cool today, my friend.

Vaša priateľská susedská krása,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.