April 28, 2024
Uncategorized

Sobota Surfing, 12. mája 2018

ráno! Dostal si trochu syry, aby ste sa rozhodli pre vašu kávu dnes. Lol. Možno nejaký Yummy Gouda s posypením čerstvej mozzarelly?

Nie, vážne, že citácia na vrchole je len čiastočne pre vás. Rovnako je to pre mňa, pretože som v poslednej dobe veril, že sa zmení / prispôsobenie povolania. V podstate sa mi páči make-up, ako aj odvolací blog, rovnako ako nemám zámer nikdy zastaviť ho, ale začínam skutočne chýbať ísť niekde na prácu …

REKLAMA

Nechápem ma zle! Záložky je úžasné? zamestnávateľ. Je spravodlivý, veľkorysý, našuchorený, rovnako ako som úžasný okrajový prospech (neobmedzené kitty objatia, ako aj purrs), ale nie je obrovský konverzačný, rovnako ako ja naozaj začínam chýbať hovoriť, viete … ľudí.

Modifikácia je však desivá, najmä keď nerozumiete, čo to chcete zmeniť!

Mimochodom, mám často otázku, čo to musí byť ako pre ľudí, ktorí on-line život – nie nevyhnutne bez obáv – však so silným zmyslom pre funkciu, ako aj prirodzený sklon zamerať sa na všetky veci, ktoré by mohli ísť rovno, namiesto toho, aby sa zamerali o veciach, ktoré by sa mohli pokaziť (čo mám tendenciu robiť). Čo to je potrebné?

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Veríte o takých veciach? Nakloníte sa k veriť o veľké veci, ktoré by sa mohli stať, alebo zlé? Často sa domnievam, že nie je možná metóda na predvídanie presne, ako niečo pôjde hore, kým nebudete brať skok.

Áno, dnes sa cítim ďalšie cordy, rovnako ako som nemal dostatočnú kávu, takže nerozumiem, či niečo, čo som práve uviedol, robí akýkoľvek druh zmyslu. HAHA!

Na tento týždeň príbehy …

Umelec, rovnako ako MIT GRAD ANI LIU vyrába parfumov, že zápach ako ľudia … konkrétne jednotlivci, ktoré chápete, ako aj lásku. Vyhlasuje, že prišiel na tento spôsob, ktorý by niekto vysvetlil navždy, čím ich vyvolávam spomienky len s jedným závan.

Zatiaľ, ona je fľašaná vôňa svojho manžela, jej rodičia, laboratória, rovnako ako chemik, ktorý jej pomáhal.

Znie to extrémne? SCI-FI, nie?

Tento mesiac označuje 75. výročie ligy s celkovými ženami, jediným dámskom expertnej baseballovej lige v histórii v USA, ktorá bežal od roku 1943 do roku 1954. Ich motto? “Hrať ako muž, vyzerať ako dáma.”

Keď sa začala ligová ligová, vyzerala ženský na ihrisku bol obrovský obchod, rovnako ako hráči boli potrební na nosenie rúže. Liga dokonca mala “kúzlo školy”, ktorú spustil Helena Rubinstein, populárny príťažlivý powerhouse v tej dobe.

Práca v nechtoch Kozmetika sa môžu dostať bezpečnejšie, ak sa na federálnej úrovni stane právnymi predpismi. Minulý týždeň USA Sen. Kamala Harris, D-CALIF., Rovnako ako Sen. Catherine Cortez Mastote, D-Nev., Zaviedol environmentálnu spravodlivosť ideálnu na pochopenie zákona, náklady, ktoré by riadili Národný inštitút pre bezpečnosť pri práci, ako aj Zdravie a wellness pre výskumnú štúdiu Vetranie v odvolaní Kozmetika, ako aj zistiť zdravú úroveň vetrania pre pracovníkov. To by tiež potrebovať (a to je veľký) Národný inštitút environmentálneho zdravia a wellness vied, aby podávali správy Kongresu o dlhodobých nepriaznivých zdravotných a wellness vplyvoch chemických látok v odvolacích výrobkoch.

Niekto vytvoril nechty, ktoré vyzerajú ako zuby, rovnako ako dosť úprimne, že sú moja nočná mora.

Ak ste v nálade na zábavnú umeleckú prácu, rovnako ako aj ďalšiu fľašu laku na nechty ležiac, skúste mramorovať váza alebo džbán.

Musím ho odovzdať Jean Paul Gaultier … Zdá sa, že je to elegantný chlap! Keď sa pýtal na podobnosť medzi jeho fľašu Le klasiku, rovnako ako nový Kim Kardashian West Kkw telu Parfume, namiesto toho, aby hádzali tieň, hodil celú vec tým, že povedala: “Nemohol som dať svoje telo [pre ženy parfum], takže som dal iný tel. Urobila svoje vlastné telo, takže je to iné. ”

V krajinách mimo U.S., parfumy pre dojčatá, ako aj deti sú samozrejmosťou.

REKLAMA

Majte vynikajúci víkend, rovnako ako úžasný deň matky, ok? Dúfam, že sa uvidím v komentároch.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.