May 3, 2024

Áno, je čas zdôrazniť tieto presýpacie hodiny Ambient Strobe Osvetlenie práškov

pomocou nových presýpacích hodiniek Ambient Strobe osvetlenie prášku v Euforic blesku svetla na mojej hornej lícnej kosti, rovnako ako dole most môjho nosa …
Kedykoľvek verím o hodinových make-up, verím na eleganciu … rafinovanie … a make-up, ktorý je friggin ‘krásny, rovnako ako ich štyri nové $ 38 okolité bleskové osvetlenie práškov evokujú živé denné svetlá zo všetkých troch z týchto vecí (podobne o nich hovoriť krátko V tejto 5 veciach milujem v poslednej dobe videa).

Pre mňa to je zvýraznenie tak výnimočne.

REKLAMA

Štyri nové presýpacie hodiny Ambient Strobe Osvetlenie práškov
Presýpacie hodiny Ambient Strobe Svietiaci prášok v oslnivom bleskové svetlo
Pripúšťam to: Mám dosť často o mojom práškovom zvýrazňovači, pretože YA vie, keď si pani konkrétneho veku, kovové? – Napriek tomu, že sú krásne, pozoruhodné, rovnako ako vždy-tak, že môžu byť tiež medveďom pracovať, keď mrazivé škvrny idú šnorchlovanie vo vašich pórách, ako aj jemných líniách, rovnako ako oni skončia zvýraznenie Všetky veci, ktoré ste naozaj nechceli zdôrazniť vôbec …

Presýpacie hodiny Ambient Strobe Svietiaci prášok v Euforic Strobe Svetlo

Presýpacie hodiny Ambent Strobe Svietiaci prášok v žiarovke bleskové svetlo

Presýpacie hodiny Ambient Strobe Osvetlenie prášok v Iridescent Strobe Svetlo
Teraz … budem uverejniť túto ďalšiu frázu, aj keď chápem, že je to opotrebované klišé, avšak tieto okolité strobes skutočne produkujú, že svieti z-v rámci svietnika. Magic, podľa hodinových hodín pochádza z rozprávkových jemných perlových bitov v rôznych veľkostiach, ktoré ukazujú svetlo na rôzne tituly.

REKLAMA

Mačky a make-up mikiny?

42 dolárov

Nakupuj teraz

Swattches hodinovín Ambient Strobe Osvetlenie práškov …
Na rozdiel od podobne ostatných, pozoruhodných o.g. Dohovory s okolitými práškovými práškami, stroby sú prísne zvýrazňovače (O.G. Anglicky môžu byť tiež využité pre iné veci). Keďže môžem dať O.G. Okolie okolitých osvetľovacích práškov okolo môjho riešenia s alebo využijú ich na nastavenie môjho korektora pod očami, ja by som neurobil tie veci s strobami.

Balenie pre nové presýpacie hodiny Ambient Strobe Osvetlenie práškov
To na nich nie je zaklopanie. Sú to len trochu iné ako ich starší bratranci, ale podobne som ich vymaniť. Rovnako ako som tiež verím, že dostanú oveľa lepšie, ako ich nosíte po celý deň.

Sú ponúkané v štyroch odvážených blízkych spoľahlivých, všestranných odtieňov (všetky vytvorené, ktoré majú používať všetky tóny pleti).

Niekedy, s inými zvýrazňovačmi, aplikujem nejaké, rovnako ako pocit, “oh, môj gosh! Používam tiež veľa … “Avšak s tým, aj keď som neúmyselne ísť cez palubu, nevyzerá to zle.

Áno, mám naštvaný ako pre tieto okolité bleskové osvetlenie práškov!

Dohovory s osvetľovacím práškom Ambient Strobe v strede s panvou okolitého osvetľovacieho prášku na ľavej strane, ako aj panvicu okolitého osvetlenia červenať na pravej strane
Mimochodomia sú menšie ako pôvodné ambulancie. Pre porovnanie sú presne rovnaká veľkosť ako premiestny červenať.

REKLAMA

Oh! – ako aj presýpacie hodiny tiež vydala chladný bit 22 dolárov špongia, s ktorým ich aplikuje, rovnako ako to je šikovné … môžete využiť šikmú časť, aby ste zvýraznili svoje horné lícne kosti, ako aj myšlienku zvýrazniť nos, rovnako ako CUPID Luk, ale nemusím nevyhnutne veriť, že je to musí mať, ak už máte skvelú zvýrazňovaciu kefu.

Vaša priateľská výzva na odvolanie komunity,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.